Mooi Positief
Kracht door positief denken
Recente Tweets
Begeleiding en Coaching

Zelfredzaamheid

Weerbaarheid

Contact Mooi Positief

Contact Mooi Zelfstandig

Mooi Sterk Teamtraining

In elk team, groot of klein, oud of jong, op elk niveau…. Er is altijd groepsdynamiek. Maar is deze groepsdynamiek wel prettig voor iedereen binnen deze groep? Komt iedereen wel maximaal tot zijn recht?  In elke groep is er wel iemand te ‘rotsig’ of te ‘waterig’. Te rotsig ervaar je doordat je bijvoorbeeld snel ruzie hebt of je merkt dat mensen altijd zo heftig op je reageren. Vaak gaan mensen die te waterig zijn volledig voorbij aan wat ze wel willen of belangrijk vinden.

Rots en Watertraining is een prachtige manier om met groepen bezig te zijn. Je leert van elkaar wat de kracht is van het zijn als een Rots of Water; je leert dit bespreekbaar maken en door oefeningen leer je niet alleen de houding aan te nemen die je graag wilt maar bovendien leer je voelen en begrijpen dat je hierin zelf keuzes hebt. Je bent niet onzeker, zwak of juist explosief… Je bent een deel Rots en een deel Water.

Mooi Positief geeft onder de noemer Mooi Sterk de volgende Rots en Watertrainingen:

Ook als teamtraining is de methodiek van Rots en Water zeer goed in te zetten. Denk hierbij aan verenigingen, sportteams en bijvoorbeeld verkoopteams. Door Rots en Watertraining krijg je inzicht in je eigen mogelijkheden, houding en psyche maar ook in dat van je teamgenoten. Door Rots en Watertraining leer je bijvoorbeeld je mentale kracht gebruiken maar ook je ademkracht. Je leert vanuit verbinding met elkaar je te focussen op je doel en door fysieke oefeningen leer je te schakelen tussen kracht en rust. De methodiek van Rots en Water kan zorgen voor begrip en inzicht binnen het team. Het zorgt voor een sfeer van wederzijds respect, rust en vertrouwen en geloof in elkaar én het team. Deze training zorgt vooral dat een ieder in het team zich zelf kan zijn en in zijn kracht komt te staan.

Uniek aan deze training is dat hij gegeven kan worden als geheel verzorgde trainingsweekenden als trainingsdagen of een traject. Ieder team  is uniek met unieke talenten en unieke ontwikkelingspunten en daar hoort een uniek trainingsplan bij. Vanuit de groepsdoelen maken we samen een plan betreft inhoud, duur en opzet van de training.

Wil informatie of wil je je aanmelden voor de Mooi Sterk, Rots en Water Groepstraining? Heb je tips, tops of vragen… Via het contactformulier kun je mij een mail sturen. Ik zal dan zo spoedig mogelijk contact met je opnemen. Wil je op de hoogte blijven van de ontwikkelingen bij Mooi Positief dan kun je je aanmelden voor mijn nieuwsbrief