Mooi Positief
Kracht door positief denken
Recente Tweets
Begeleiding en Coaching

Zelfredzaamheid

Weerbaarheid

Contact Mooi Positief

Contact Mooi Zelfstandig

Mooi Sterk, Rots en Water Individuele Basistraining

Mooi Positief biedt naast Individuele Begeleiding en Zelfstandigheidstraining ook een Sociale Competentie Training aan: Mooi Sterk, Rots en Watertraining

 

Als kind, jongeren en (misschien juist) zelfs als volwassene lijk je soms steeds maar tegen dezelfde dingen aan te lopen; te blijven hangen in het zelfde patroon. Op school heb je steeds ruzie met dezelfde leraar en ook thuis lijken ze je totaal niet te begrijpen… en andersom. Woedend kun je erom worden; en dat wordt je dan jammer genoeg ook vaak. Of je wordt steeds weer opnieuw gepest…. Op school… op de sportclub….. zelfs nu je volwassen bent lijkt het steeds maar door te gaan. Je wilt het zelf eigenlijk ook graag anders doen maarja….  

       


Mooi Positief biedt, onder de noemer Mooi Sterk, de volgende Rots en Water trainingen:                  

Naast Rots en Watergroepstrainingen geef ik Rots en Water Índividuele Basistraining aan kinderen, jongeren en volwassenen al dan niet met een beperking of stoornis. Vanuit een intakegesprek wordt de training aangepast aan individuele mogelijkheden en leerdoelen. Afhankelijk van leerbaarheid en denkniveau kan de Individuele Rots en Watertraining bestaan uit 8 tot 12 lessen. Naar aanleiding van de intake en de leerdoelen zal bepaald worden hoeveel lessen er minimaal gevolgd dienen te worden om gewenst resultaat te behalen.  

Door het stellen van een persoonlijk plan werken we samen aan doelen die voor jou zelf belangrijk zijn. Voorbeelden van doelen zijn: Voor jezelf opkomen, Omgaan met grenzen, Leren omgaan met woede of juist angsten. 

Wil jij je aanmelden voor de Mooi Sterk, Rots en Watertraining? Heb je tips, tops of vragen… Via het contactformulier kun je mij een mail sturen. Ik zal dan zo spoedig mogelijk contact met je opnemen. Wil je op de hoogte blijven van de ontwikkelingen bij Mooi Positief dan kun je je aanmelden voor de nieuwsbrief