Mooi Positief
Kracht door positief denken
Recente Tweets
Begeleiding en Coaching

Zelfredzaamheid

Weerbaarheid

Contact Mooi Positief

Contact Mooi Zelfstandig

Mooi Sterk, Rots en Watertrainingen

Mooi Positief geeft naast begeleiding en zelfstandigheidstrainingen ook een Sociale Competentie Training aan: Mooi Sterk, Rots en Watertraining

Rots en Water, Individuele Basistraining: 

De Individuele Basis training wordt altijd, samen met de deelnemer, aangepast aan persoonlijke leerdoelen en is geschikt voor alle leeftijden. Door het stellen van een persoonlijk plan werken we samen aan doelen die voor jou belangrijk zijn. Voorbeelden van doelen zijn: Voor jezelf opkomen, Omgaan met grenzen, Leren omgaan met woede of juist angsten. Afhankelijk van leerbaarheid en denkniveau kan de Individuele Rots en Watertraining bestaan uit 8 tot 12 lessen. 


Wil je meer weten over de Individuele Rots en Watertraining? Klik op de picto of hier Rots en Water Individuele Basistraining


Rots en Water, Gezinstraining: 

De Rots en Water Gezinstraining wordt in de vorm van trainingsweekenden aangeboden door heel Nederland. Doordat het hele gezin inzicht krijgt in houding maar ook in de manier van communiceren creëren we bewustwording en begrip voor elkaar. In deze training wordt intensief samen gewerkt aan gezamenlijke maar ook persoonlijke leerdoelen. Bij deze training zit het verblijf tijdens het trainingsweekend in het pakket. Doordat het gezin los is van de eigen omgeving ligt de focus op de training en op het gezin. Na deze training kunnen jullie als gezin verder met het stimuleren van de aangeleerde vaardigheden. Rots en Water, Gezinstraining kan zowel met één gezin  als met meerdere gezinnen gevolgd worden. 

Wil je meer weten over de Rots en Water Gezinstraining? Klik op de picto of hier Rots en Water Gezinstraining


Rots en Water, Groepstraining:

Voor scholen, zorgboerderijen, woongroepen enz. heeft Mooi Positief een op maat gemaakte groepstraining Rots en Water. Vaak zijn er in een groep rolverdelingen waar lang niet iedereen zich happy bij voelt. Sommige mensen zijn dominanter aanwezig dan anderen; communicatie verloopt moeizaam; de één gaat snel over een grens, een ander vindt het lastig om deze aan te geven. De methodiek van Rots en Water kan zorgen voor begrip en inzicht binnen de groep. Het zorgt voor een sfeer van wederzijds respect, rust en vertrouwen. Waarbij een ieder in een groep zich zelf kan zijn. 

Wil je meer weten over de Rots en Water Groepstraining? Klik op de picto of hie Rots en Water Groepstraining

 

Rots en Water, Teamtraining:

Ook als teamtraining is de methodiek van Rots en Water zeer goed in te zetten. Denk hierbij aan verenigingen, sportteams en bijvoorbeeld verkoopteams. Door Rots en Watertraining krijg je inzicht in je eigen mogelijkheden, houding en psyche maar ook in dat van je teamgenoten. Door Rots en Watertraining leer je bijvoorbeeld je mentale kracht gebruiken maar ook je ademkracht. Je leert vanuit verbinding met elkaar je te focussen op je doel en door fysieke oefeningen leer je te schakelen tussen kracht en rust. 


Wil je meer weten over de Rots en Waterteamtraining? Klik op de picto of hier Rots en Water Teamtraining                                                                                            

Wil je  meer weten over de Mooi Sterk Rots en Watertrainingen? Heb je tips of tops of vragen? Via het  contactformulier kun je mij een mail sturen. Ik zal dan zo spoedig mogelijk contact met je opnemen.