Mooi Positief
Kracht door positief denken
Recente Tweets
Contact
Naam
E-mailadres
Opmerkingen
Dit is een verplicht veld
Bedrijfsgegevens

Mooi Positief

Händellaan 327
8031EM Zwolle
Mobiele telefoon: 0614551568
KVK 63154196

Algemene Voorwaarden en tarieven

Kwaliteitsregister Autisme

Locatie Ommen

De mens achter Mooi Positief

Heb je soms zelf ook wel eens dat je gewoon weet dat iets moet zijn zoals het moet zijn? Dat je weet dat je precies de weg bewandelt die je moet bewandelen? Dat is het gevoel dat ik heb als ik het heb over Mooi Positief!

Vanaf dat ik een klein meisje was zei mijn moeder voor ik ging slapen tegen mij: ‘Morgen weer een nieuwe dag met nieuwe kansen en nieuwe mogelijkheden’. Daar is mijn positivisme door ontstaan en dit heeft mij gemaakt tot de enorme positivo die ik nu ben. Als kleutertje heb ik een ongeluk gehad waardoor mijn motoriek behoorlijk was aangetast. Ik was trager dan andere kinderen en ook met gym viel ik buiten de boot. Met het gevolg dat ik behoorlijk gepest werd. Ik geloof zelf dat de positiviteit die ik van huis uit mee kreeg, mij heeft geholpen hetgeen dat gebeurde om te zetten naar een positieve ervaring. Ik leerde mij te richten op waar ik wel goed in was. Hier kreeg in energie en zelfvertrouwen door en leerde ik mezelf te coachen in dingen die ik spannend of moeilijk vond.

Mijn naam is Joyce van Vliet en ik ben sinds enige jaren werkzaam als begeleider en trainer. Ik richt mij hoofdzakelijk op kinderen en jongeren, al dan niet met een (licht) verstandelijke beperking of stoornis. In mijn bedrijf, Mooi Positief, gebruik ik positief denken als basis voor de (individuele) begeleidingen, zelfstandigheidtraining en weerbaarheidstraining Rots en Water. Ik werk zowel met de jongeren als met de directe omgeving zoals school of het gezin. 

Een aantal jaar geleden kwam ik via mijn werk voor het eerst in aanraking met de Sociale Competentietraining Rots en Water. Vanaf het allereerste moment wist ik dat hiermee de cirkel rond was. Door mijn ervaringen uit mijn jeugd snap ik als geen ander hoe het voelt om je anders te voelen. Ik snap het én ik heb nu de kennis en levenservaring om kinderen te helpen zichzelf prettiger te voelen; zichzelf sterker te voelen; blij en trots te zijn op hetgeen ze wél kunnen en te helpen omgaan met dingen die lastiger zijn.

Alles wat ik heb meegemaakt, de mooie en lastige ervaringen, wie ik ben als persoon, waar ik in geloof, mijn talenten, mijn positief denken… Alle kracht die ik in mijn leven in mijzelf verzameld heb. Alles komt samen in Mooi Positief: Kracht door positief denken.